Yandım Selim ve Bıçkın Osman -5

Selim’in yanında oturan delikanlı erkek kıyafetleri ile dans eden kızı gözüne kestirmişti. Dansı bitip odasına çekildikten çok sonra bile onu tekrar tekrar istetiyor, başka danslar için Afet Fatma’ya diller döküyordu. Kız üç kez daha dans etti ama her seferinde başka canlandırmalar yaparak ve farklı kostümler giyerek. Dilber dans ederken bizim kabadayı “Aaahhh ahhh!” diyordu. Belli ki bu yağız delikanlıdan hoşlanmayan kız da “vaaaahh vaaahh!” diye geçiştiriyordu onu. Kız dansını tamamlayıp tekrar odasına dönünce Osman delikanlıya dönerek “Yeter bu kadar eğlendiğin, rahat bırak kızı,” dedi.  


Birkaç şarkı sonra Bıçkın Osman’ın beklediği an gelmişti. Fettan Efsun’un dansı. Şarkı başladı başlamasına ama hala odadan çıkmamıştı Efsun. İsmi gibi gizemli bir hava yaratmaya bayılırdı. Osman onun en çok bu özelliğini beğenirdi zaten. Derinden zil sesleri geldi önce, sonra eşikten bir bacağını uzattı. Basma pantolonun üstüne dizkapaklarına kadar uzanan kloş bir etek ve belini açıkta bırakan kenarları sırma işlemeli cepkenini giyinmişti. Gerdanını iri boncuklar ile süsleyen kolyesini ve pullarla bezenmiş kemerini takmıştı. Yüzü erkek kısmını baştan çıkartan güzellikte değildi. Gözleri çekik ve sürmeli, çene kemiği iri ve dışarı çıkık, burnu genişçe ve yayvandı. Yüzünü tül ile örtmüş saçlarını da çenesini ve kulaklarını kapatacak şekilde üstüne dökmüştü. Bu dilberin nasıl olupta bütün vücudunu zelzele olurmuşçasına sallamasına kimsenin aklı ermiyordu. Pantolonunun üzerindeki pullu kemeri müdemadiyen çınlamış, ortama keyif salmıştı. Kadehler tokuşturuluyor, alkış tutuluyordu.


Raksını bitiren Efsun herkesi kendine hayran bırakmanın verdiği eda ve memnuniyetle  odasına çekildi. Çok geçmemişti ki ayak işlerine koşulan kızı yanına çağırdı. Kız hızlı adımlar ile Osman’ın yanına ilişti, kulağına bir şeyler fısıldadı ve Efsun’un baş harflerinin işlendiği ipek beyaz mendili avcuna bıraktı. Osman’ın koltukları kabarmış, erkeklik gururu okşanmıştı. Mendili önce kokladı sonra yanında duran ceketin cebine koydu. Bu geceyi yine onun kollarında geçirmek için iznini koparmıştı.


Saatler iyice ilerlemiş, içkinin de etkisiyle uyku sinsice damarlarda gezinmeye başlamıştı. Afet Fatma, “Bize iki haftalığına misafir gelen bir çengi var. Raks konusunda pek hünerlidir. Müsaade olursa size raksetsin,” dedi. Herkes bu yeni kızı merak etmişti. Osman başıyla onayladı. Afet Fatma kızın ismini fısıldadı: Kıpti Simay.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Siktir Git!

X-33

Son Randevu - 7